Restaurant Leuk

Reviews

10 10 Kinderfeestje

Wij hebben hier afgelopen zaterdag het kinderfeestje van onze dochter gevierd. Met een groepje van 10 kids werden er eerst cupcakes versierd en gegeten, vervolgens was er ruimte voor het geven van de cadeautjes. Als hoogtepunt van de dag 'je eigen pizza maken' met kok Bennie! Wat doet hij het ontzettend leuk! Alles was top geregeld en de kinderfeestjes zijn dan ook zeker een aanrader! Daarnaast kun je er heerlijk met je kids eten, goed menu voor zowel ouders als kids. Fijn dat er een speelruimte mét nanny is, zodat je als ouders ook even rustig kunt eten en genieten! Bennie bedankt voor je enthousiasme, onze dochter en ook alle vriendjes en vriendinnetjes hebben enorm genoten!

Cathelijne van Gijzel 25-05-2018
9 9 echt fijn...

Echt heel fijn voor kinderen, mooie speelhoek en lekker eten

Denise Gulcic 17-06-2018
10 10 Tip van de maand!

Via een tip van iemand op zondagmiddag geweest met 3 kinderen. Ontvangst was echt top kids meteen op hun gemak en lekker de speelhoek in. Bediening was vlot en eten was ook goed. Al met al een goede ervaring en komen zeker terug.

Koen Roding 16-04-2018
9 9 Enige restaurant met....

Het enige restaurant in Amsterdam met een aparte, supergrote, en mooie speelruimte voor de kinderen, met prachtige speelmogelijkheden zoals bakken met Duplo, winkeltje, race auto’s en tafelvoetbal.

Jolein Kragt