Restaurant Leuk

Keuken

 SOUS-CHEF ft/pt, m/v
Als souschef ben je de rechterhand van de chefkok en vervang je hem bij diens afwezigheid. Je staat voor de kwaliteit van ons concept en stuurt het keukenteam aan. Uiteraard kook je zelf mee. Verder begeleid je de rest van het team en werk je volgens de regels van de HACCP. We verwachten van jou dat je leidinggevende ervaring bezit en de juiste diploma’s. Wanneer je ook nog leermeester bent is dit een pre. 

 

 ZELFSTANDIG WERKEND KOK ft/pt, m/v
Als zelfstandig werkend kok vind je het leuk om in een nieuwe keuken samen met het team een fantastisch resultaat neer te zetten. Daartoe ben je inzetbaar op de diverse parties. Uiteraard werk je ook mee aan de mise en place voor lunch en diner, en houd je je aan de regels van de HACCP. Je bent in het bezit van een diploma tot zelfstandig werkend kok en hebt al enige werkervaring. 

 

LEERLING KOK bol/bbl
Wil jij kok worden? En zit je in een koksopleiding? Zoek je nog een leuk en uitdagend leerbedrijf?
Kom dan eens langs bij ons. Wij zijn een erkend leerbedrijf (www.kenwerk.nl) en hebben plaats voor 2 leerlingen in de keuken ( niveau 2 of 3 )
Ben je eindejaars hebben we misschien zelfs meteen een baan voor je ! Heb je interesse ben je altijd van harte welkom om eens een dagje mee te lopen.

 

 AFWASHULP
Lijkt het je leuk om ons keuken-team te versterken in de vakanties en weekenden? Vind je afwassen geen straf en ben je 16 jaar of ouder,? Dan kan je bij ons aan de slag.